Qui som?


Som uns apassionats del ferro; mal·leables, per oferir-vos totes les solucions que desitgeu; durs, per aconseguir amb constància tot allò que ens proposem; magnètics, perquè ens enganxeu amb tots els vostres reptes; bon conductor, perquè us acompanyem allà on calgui i un sense fi de propietats que volem compartir amb tots els nostres clients.

Història

Empresa creada el 1966 per Xavier Bisbal i Balcells. La comercialització del ferro és la principal activitat de negoci des d’aquell moment i fins a l’actualitat.

Durant tots aquests anys la nostra activitat ha evolucionat constantment, dels orígens al magatzem del carrer Aurora situat al centre d’ Igualada als més de 33.000 m2 de les actuals instal·lacions situades a Vilanova del Camí, que ens permeten oferir una gran quantitat de productes.

Valors

Treball en equip, responsabilitat, confiança, qualitat, competitivitat, eficiència i servei, són els principals pilars de tots/es els/les nostres professionals.

I+D

L’empresa, des del primer moment vol adaptar la comercialització del ferro a les necessitats dels seus clients, aportant més servei i valor afegit al producte; transport a domicili, talls a mida, accessoris,…

Del resultat d’aquesta constant evolució i modernització de l’activitat, avui podem oferir una amplia gamma de productes i serveis a disposició dels nostres clients.